Naložená krkovicka na gril nebo pánev
Potřebné ingredience
Na domácí marinádu si připravíme 50 ml oleje, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžíci kečupu, 1 lžíci medu, 1 lžičku plnotučné hořčice, 1 lžičku granulovaného česneku, 1 lžičku mletého kmínu, 1 lžičku sladké papriky, 1 lžičku Tabasca, sůl už nedávám je dost slaná i tak.
Postup přípravy
Všechny suroviny smícháme, maso jemě naklepeme a vložíme do marinády, aby byli všechny plátky důkladně potřeny ze všech stran. Necháme marinovat v lednici nejméně 3hodiny a nejlépe do druhého dne. Před přípravou maso vyndáme z lednice, aby před úpravou mělo pokojovou teplotu. Marinádu omyjeme maso osušíme , jinak by se nám při grilování spálila na mase.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé